Vouwbedden kopen

Als beddengroothandel verkopen we al sinds een tijdje vouwbedden. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat hier veel vraag naar is. In verschillende situaties biedt het vouwbed een gewenste uitkomst. Daarom vinden we het belangrijk dat er voor dit type bed voldoende keuzes zijn. En dat precies duidelijk is in welke situatie een vouwbed bruikbaar is.
Meteen een offerte aanvragen

Wat zijn vouwbedden?

Om te beginnen, is het belangrijk om te weten wat een vouwbed nu precies is.

Zoals de naam al aangeeft, kun je een vouwbed opvouwen. Het is daarmee dan ook een zeer compacte versie van een bed. Alleen als je een vouwbed nodig hebt, hoef je deze open te klappen. In de tijden dat je deze niet nodig hebt, berg je deze ergens opgevouwen op.

Een vouwbed wordt daarom bijvoorbeeld vaak gebruikt als logeerbed. Het geeft een extra optie op het moment dat er ergens extra mensen blijven slapen. Ook biedt het een oplossing voor zeer kleine woon- en slaapruimtes. Je vouwt het bed dan alleen uit op het moment dat je moet gaan slapen. De rest van de dag staat het ergens opgevouwen tegen de muur of in een kast.

Tot slot is een vouwbed ook een ideale tijdelijke slaapoplossing. Bijvoorbeeld wanneer je aan het wachten bent op een nieuw bed. Of wanneer je van plan bent maar tijdelijk ergens te wonen. De praktische eigenschappen van dit type bed zijn overweldigend.

Waarom voor vouwbedden kiezen?

De reden dat zoveel mensen voor vouwbedden kiezen, is uiteraard nauw verbonden met de praktische eigenschappen. Vouwbedden hebben een hoop voordelen te bieden. Wanneer je jezelf laat informeren over deze voordelen, zie je al snel in waarom een vouwbed een welkome oplossing is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan voordelen als:
Makkelijk mee te nemen
Een vouwbed kun je vanzelfsprekend heel makkelijk meenemen. Bijvoorbeeld wanneer je vaak verhuist. Of wanneer je er niet zeker van bent dat je langer op één plek of in één ruimte blijft. Het kost enorm veel moeite om een ‘normaal’ bed van locatie naar locatie te krijgen. Je doet er dan wellicht goed aan door voor een vouwbed te kiezen. Het is in die situatie de meest praktische oplossing. Je hoeft daarmee niet bang te zijn dat je op korte termijn weer ergens anders naartoe moet. Ideaal voor studenten, in vakantieparken of als logeerbed.
Neemt weinig ruimte in beslag
Duidelijk het grootste voordeel van een vouwbed is natuurlijk dat het weinig ruimte in beslag neemt. Op het moment dat je niet hoeft te slapen, klap je het vouwbed gewoon in. Je kunt het dan kwijt onder een ander bed, in een kast of gewoon tegen de muur. De kans is klein dat het dan serieus in de weg staat. Een vouwbed klapt namelijk altijd naar boven op. Het neemt daardoor alleen in de hoogte wat ruimte in. Maar dat is ruimte die men vaak toch niet nodig heeft.
Perfecte tijdelijke oplossing
: Uiteindelijk is een vouwbed een perfecte tijdelijk oplossing. Het is namelijk een ideeal product om bijvoorbeeld alleen uit te klappen wanneer je het nodig hebt. Denk aan een situatie waarbij er iemand komt logeren. Of in een vakantiehuisje waarbij je het alleen bij maximale capaciteit nodig hebt. Een vouwbed wordt zelfs vaak gebruikt in een krappe woonomgeving. Men klapt het bed dan iedere nacht opnieuw uit. En overdags staat het ergens in de hoek om ruimte te besparen. Op die manier maak je slim gebruik van de ruimte die je geboden wordt.
Hoge kwaliteit
Daar komt nog bij dat er bij onze vouwbedden altijd sprake is van een hoge kwaliteit. Wij doen er namelijk uitgebreid onderzoek naar, om ervoor te zorgen dat hier geen problemen in voorkomen. Uiteindelijk is het namelijk wel de bedoeling dat ook een vouwbed gewoon goed ligt. En dat je niet met allerlei ongemakken te maken krijgt. Vanuit deze insteek bieden wij als groothandel verschillende opties aan. Iets wat je in alle verschillende opties terug zal vinden, is de hoge kwaliteit.
Groot aanbod
Verder werken wij als beddengroothandel altijd met een groot aanbod. Het ene vouwbed is namelijk het andere niet. Zo zijn er wel degelijk verschillen tussen de aanwezige opties in ons assortiment te vinden. Dit betekent dat je goed kunt bepalen welke optie het beste aan jouw voorkeuren voldoet. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur qua kleur? Of qua afmetingen? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment.
Lange levensduur
Ook de lange levensduur is een groot voordeel van het vouwbed. Ze zijn er speciaal op gebouwd om wel tegen een stootje te kunnen. De flexibele eigenschappen van vouwbedden helpen dan ook enorm om de levensduur zo lang mogelijk te houden. Dit betekent dat je er nog in lengte van jaren plezier aan gaat beleven. Daarmee bereiken ook wij ons doel.
Snel opklappen en opbergen
Tot slot is een van de meest positieve eigenschappen van vouwbedden dat je ze snel kunt opklappen en opbergen. Zeker de producten die wij aanbieden beschikken over deze eigenschap. Het maakt ze gebruiksvriendelijker dan ooit tevoren. Binnen een aantal seconden klap je een vouwbed op. Hetzelfde geldt voor het uitklappen ervan. Je bent hier minimaal tijd en moeite aan kwijt. Is dat niet ideaal?

Vouwbedden kopen bij beddengroothandel PMK

Ben je momenteel dus op zoek naar een praktische oplossing voor verschillende slaapplaatsen? Dan is vouwbedden kopen zeker een goede optie. Als beddengroothandel helpen we je graag verder bij de aankoop van grote aantallen. 

Of dit nu voor bijvoorbeeld een studentenhuis, een appartementencomplex, zorgwoningen of vakantiewoningen is, maakt daarbij geen verschil. Wij werken in principe samen met een groot aantal verschillende klanten. Puur omdat vouwbedden in verschillende situaties ook daadwerkelijk van pas komen.
Zit je op dit moment nog met vragen, omdat er behoefte is aan extra informatie? Neem dan gerust even contact met ons op om verder te informeren. 

We zorgen graag voor verduidelijking. En mocht je reeds overtuigd zijn van onze vouwbedden, plaats dan direct een bestelling. We hechten er veel waarde aan om zo snel mogelijk de bestelling af te leveren. Dit zorgt uiteindelijk altijd voor blije gezichten.
Meteen een offerte aanvragen