Stapelbedden kopen

Stapelbedden worden al jarenlang als serieuze optie overwogen. Nog altijd is dit type bed onverminderd populair. Als beddengroothandel hebben we dan ook te maken met veel vraag naar deze artikelen. We helpen je daarom graag op weg om uiteindelijk de juiste keuze te maken. Correcte informatie speelt hierbij een belangrijke rol.
Meteen een offerte aanvragen

Wat zijn stapelbedden?

Laten we allereerst kijken naar wat stapelbedden nu eigenlijk precies zijn.

In principe gaat het bij een stapelbed om een bed dat op een ander bed ‘gestapeld’ is. Dit andere bed zit er recht boven. Het zorgt ervoor dat je zo op eenvoudige wijze twee verschillende slaapplekken creëert.

Daarnaast is het bovenste bed vaak voorzien van extra hoge randen. Dit om te voorkomen dat je gemakkelijk het bed uit valt. Het is dus met het oog op veiligheid. Je wilt immers niet vanaf relatief hoge hoogte uit het bed vallen.

Tot slot is een stapelbed vaak voorzien van een trappetje. Of in ieder geval van een bepaalde ondersteuning die het makkelijk maakt om bovenop te komen. Uiteindelijk moet degene die bovenop slaapt namelijk wel bij zijn of haar slaapplek kunnen geraken.

De meest voorkomende constructie wordt verder afgerond door 4 steunpalen. Deze bevinden zich in de hoeken van de bedden. Ze geven stapelbedden hun stevigheid. Uiteraard is het belangrijk om altijd voor een hoge kwaliteit te gaan.

De voordelen van stapelbedden

Stapelbedden zijn niet voor niets onverminderd populair. Er zijn namelijk een groot aantal voordelen verbonden aan deze bedconstructie. Het is vaak ook een combinatie van deze voordelen die iemand overhaalt om tot aankoop over te gaan. Qua voordelen moet je daarom denken aan:
Enorme ruimtebesparing
Overduidelijk het grootste voordeel van een stapelbed is dat het tot ruimtebesparing leidt. Dit komt vooral goed van pas op plekken waar er niet al te veel ruimte is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan studentenhuizen, vakantieparken of kinderkamers. In plaats van alle ruimte op de grond in te nemen, gaat een stapelbed de hoogte in. En deze hoge constructies nemen daardoor geen onnodige ruimte in. De ruimte boven een normaal bed wordt eigenlijk toch zelden gebruikt. Je doet er dan goed aan om meteen 2 bedden boven elkaar te creëren. Heb je bijvoorbeeld te maken met veel kleine kamers? Dan bieden stapelbedden een perfecte uitkomst.
Gezellige ervaring
Verder levert het ook vaak een gezellige ervaring op. Zo vinden kinderen het vaak prachtig om in een stapelbed te slapen. En zelfs voor jongeren en jongvolwassenen blijft dit nog altijd een leuke ervaring. Het is niet voor niets dat ze zo vaak in studentenhuizen of vakantieparken worden geplaatst. Naast de ruimtebesparende functie levert het ook een gezellige ervaring op. Men kijkt ernaar uit om in een stapelbed te slapen. Deze extra aantrekkingskracht is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Dat is er niet bij een ‘normaal’ bed.
Groot aanbod aan verschillende opties
Daarnaast is er sprake van nog een duidelijk groot voordeel van stapelbedden. Je hebt bij ons namelijk de keuze uit een zeer groot aanbod. Hier vind je allerlei verschillende opties in terug. Het is iets wat wij als beddengroothandel persoonlijk erg belangrijk vinden. Er is in iedere situatie namelijk wel behoefte aan een ander type stapelbed. Om dan in al deze verschillende behoeften te kunnen voorzien, moeten er wel verschillende keuzemogelijkheden zijn. En dus vind je deze bij ons allemaal terug. Neem gerust een kijkje in ons assortiment om de juiste stapelbedden te vinden.
Passen in bijna iedere slaapruimte
Het fijne van stapelbedden is verder dat ze in eigenlijk iedere ruimte wel passen. Zelfs als je daarnaast alleen nog ruimte hebt om uit bed te stappen voordat je de deur bereikt. Daarmee heeft het niet alleen een ruimtebesparende functie, maar ook een zeer praktische. Zelfs in de kleinste kamertjes plaats je gemakkelijk een stapelbed. Zo hoef je je geen zorgen meer te maken over ruimtegebrek. Iedere slaapruimte is wel hoog genoeg om een stapelbed in kwijt te kunnen. En qua lengte en breedte wijkt een stapelbed niet veel af van een normaal bed.
Volkomen veilig
Tot slot is een stapelbed volkomen veilig. Het is misschien niet handig om er een kind van onder de 6 jaar in te laten slapen. Maar boven die leeftijd hoef je je geen zorgen te maken over de veiligheid. Bij veel stapelbedden is namelijk een extra reling geplaatst, die voorkomt dat je makkelijk uit bed valt. Bovendien zijn de trappetjes vaak erg makkelijk om op te klimmen om bij het bovenste bed te geraken. Hierdoor is het geheel een veilige constructie. Een constructie waar veel klanten jarenlang plezier van gaan beleven.

Stapelbedden bestellen bij beddengroothandell PMK?

Als beddengroothandel bieden wij dus al sinds tijden stapelbedden aan. Aangezien we gebruik maken van een groot inkoopvoordeel, is er bij ons sprake van een optimale prijs-kwaliteitverhouding. De stapelbedden die je bij ons bestelt, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Echter betekent dit niet dat je tegelijkertijd ook de allerhoogste prijs betaalt. Al met al een win-winsituatie dus.

Wij leveren stapelbedden aan een groot aantal klanten. Zo leveren we ze bijvoorbeeld aan vakantiewoningen. Daarin komen stapelbedden zeer goed van pas. Het is de perfecte oplossing om veel mensen in een vakantiehuisje kwijt te kunnen.

Hetzelfde geldt voor bijvoorbeeld studentenhuizen. Ook daarin zijn de stapelbedden zeer geliefd. Gezien de beperkte ruimte is het de ideale oplossing. Met een relatief goedkope aankoop zijn zo direct alle slaapplekken geregeld. Meer kun je je niet wensen.

Ben je momenteel dus op zoek naar stapelbedden? En heb je daarbij behoefte aan goede kwaliteit stapelbedden, die nog in lengte van jaren meegaan? Dan ben je momenteel op het goede adres. Als beddengroothandel kijken we er naar uit om ook jou stapelbedden te leveren. Zit je op dit moment nog met vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We vinden het geen probleem om specifieke vragen te beantwoorden. Een grote bestelling is namelijk niet zomaar iets. Het moet natuurlijk wel volledig naar wens verlopen. En voor je het weet, heb je dan de beschikking over een grote hoeveelheid gloednieuwe, kwalitatieve stapelbedden.
Meteen een offerte aanvragen