Project bedden kopen

Naar project bedden is onverminderd veel vraag. Project bedden komen in veel verschillende sectoren maar al te goed van pas. Als beddengroothandel zijn we gespecialiseerd in dit type bedden. We weten als geen ander waar in de recreatiesector behoefte aan is. Hierdoor zijn we in staat om een mooi aanbod tentoon te stellen.
Meteen een offerte aanvragen

Wat zijn project bedden?

Project bedden zijn bruikbare bedden, die eigenlijk speciaal bedoeld zijn voor de recreatiesector. Er wordt dan ook vaak een vergelijking getrokken met logeerbedden. Er komt bij project bedden niet al te veel poespas bij kijken. Het zijn puur stevige, handige bedden. Ze bieden een goede slaapplaats aan grotere groepen.

Voorbeelden van locaties waar project bedden goed van pas komen, zijn:
In jeugdherbergen
Bij groepsverblijven
In bed & breakfasts
Voor vakantieparken
Bij defensie
Bij de overheid
Binnen kampeerboerderijen
In opvanghuizen
Studentenhuizen
Voor asielcentra
Om maar een greep uit de mogelijkheden te noemen. In deze sectoren is vaak behoefte aan goede, snelle en ruimtebesparende bedden. Bedden die aan de ene kant zeer degelijk zijn, maar die aan de andere kant ook niet te veel ruimte innemen. Zo zijn ze maximaal van toegevoegde waarde.

De voordelen van goede project bedden

Het is niet per toeval dat er veel vraag is naar project bedden. Bedden van dit type bieden een perfecte oplossing in specifieke situaties. Ze hebben enkele eigenschappen waar in de eerdergenoemde sectoren naar gevraagd wordt. Qua voordelen van goede project bedden valt dan ook te denken aan:
Makkelijk opbouwen en afbreken
Project bedden kun je makkelijk opbouwen en afbreken. Dat is natuurlijk ideaal wanneer het gaat om grote aantallen. Het kost daardoor minimaal moeite om het juiste aantal ergens te plaatsen. Merk je bijvoorbeeld dat je een licht tekort hebt aan goede project bedden? Dan zet je er simpelweg een paar extra bij. En ook wanneer je ze op een andere locatie nodig hebt, breek je ze gemakkelijk even snel af. Om ze vervolgens een tijdje later weer op een nieuwe plek op te bouwen. Vooral in de recreatiesector is hier veel vraag naar. Logisch ook, wanneer je naar de vele voordelen van project bedden kijkt.
Zeer stevig
Zo mag de stevigheid van dit type bedden ook zeker niet onbenoemd blijven. Project bedden staan erom bekend dat ze zeer stevig zijn. Ze hoeven er niet altijd designtechnisch prachtig uit te zien. Het gaat er vooral om dat ze zeer stevig zijn. Dit betekent namelijk dat ze voldoende veiligheid bieden. En dat is toch iets waar iedereen wel blij van wordt. Je moet je vooral veilig voelen in een bed. Zeker als er sprake is van stapelbedden. Dit type bed zie je namelijk geregeld terugkomen als project bedden.
Ruimtebesparend
Verder is een project bed over het algemeen zeer ruimtebesparend. Je maakt er optimaal gebruik van de beschikbare ruimte mee. Er zitten geen onnodige extra’s aan deze bedden verbonden. Een project bed in de vorm van een stapelbed is al helemaal ruimtebesparend. Maar ook de éénpersoons project bedden hebben een hoop te bieden. Zit je momenteel met relatief beperkte ruimte? Maar wil je mensen toch voldoende slaapplekken bieden? Dan is het zeker de moeite waard om de aanschaf van een aantal project bedden te overwegen.
Veel toepassingsmogelijkheden
Daarnaast hebben project bedden dus veel toepassingsmogelijkheden. Uiteraard gaat het in de basis altijd om een bed. Maar de situaties waarin men voor een project bed kiest, willen nog weleens verschillen. Zoals al eerder aangegeven, komen ze in een groot aantal situaties goed van pas. Van bij defensie en in studentenhuizen tot aan in een vakantiepark. Het is als het ware een universeel toepasbaar bed. Precies waar een groot aantal organisaties naar op zoek is. Val jij in een van deze eerdergenoemde groepen? Dan is de kans groot dat je veel baat hebt bij onze project bedden.
Lange levensduur
Een ander punt dat we als beddengroothandel erg belangrijk achtten, is de levensduur van onze bedden. Het is altijd onze bedoeling dat de levensduur zo lang mogelijk is. Daarmee weten we namelijk zeker dat onze klanten een waardevolle investering doen. Dat ze nog jaren plezier beleven aan de project bedden. En daarom kiezen we steevast voor de hoogste kwaliteit. Hoe steviger de bedden namelijk zijn, hoe langer ze meegaan. Zelfs onder relatief extreme omstandigheden. Onze project bedden kunnen wel tegen een stootje. En zo hoort het volgens ons ook. Op kwaliteit gaan wij in ieder geval niet besparen.
Grote bestellingen mogelijk
Tot slot maken we grote bestellingen mogelijk. Als beddengroothandel weten we als geen ander dat de behoefte soms groot is. Dat je bijvoorbeeld tientallen of zelfs honderden project bedden tegelijk nodig hebt. Vandaar dat we hier veel aandacht aan besteed hebben. Dankzij de juiste processen zijn we in staat om grote bestellingen snel te leveren. Hierdoor kun je heel precies inspelen op een bepaalde behoefte. Ook wanneer de nood hoog is. Een belangrijke eigenschap van een beddengroothandel. Dat is tenminste hoe wij er persoonlijk tegenaan kijken.

Project bedden bestellen bij beddengroothandel PMK?

Heb je momenteel dus project bedden nodig? En wil je er daarbij zeker van zijn dat het om hoge kwaliteit producten gaat? Pak dan nu direct ons assortiment erbij. Je zult direct zien dat onze project bedden de optimale prijs-kwaliteitcombinatie hebben. 

Wij hebben intussen namelijk al meer dan 30 jaar aan ervaring in het vak opgebouwd. We weten hierdoor als geen ander wat organisaties nodig hebben. Waar ze naar op zoek zijn. Onze project bedden voldoen vandaag de dag daarom aan alle eisen.
Daarbij leggen wij een specifieke focus op een goede service. Dit betekent onder andere dat je een betrouwbare garantieregeling krijgt. En dat je er dus vanuit mag gaan dat we zo snel mogelijk de levering verzorgen

Zit je nog met bepaalde vragen en is er behoefte aan meer informatie over onze project bedden? Schroom dan niet om contact op te nemen. We staan je graag te woord. Zo weet je zeker dat je ook echt op de juiste manier verder wordt geholpen. Voor je het weet, heb je al de beschikking over een grote hoeveelheid project bedden.
Meteen een offerte aanvragen