Divanbedden kopen

Verschillende leefomstandigheden vragen om verschillende oplossingen. Vandaar dat divanbedden ook vaak in the picture komen. Als beddengroothandel willen we graag zoveel mogelijk verschillende soorten bedden aanbieden. En dus mogen de divanbedden zeker niet ontbreken in ons assortiment. Maar wat zijn divanbedden nu precies?
Meteen een offerte aanvragen

Wat is een divanbed?

Een divanbed moet je zien als een slaapbank. Het is een ‘bank’ waar je op kunt rusten. Naast het feit dat dit meubel dus als bank dient, is het tegelijkertijd ook een bed. Je kunt er op slapen.

Een divanbed is daarmee vooral ook een praktische vorm van een bed. Vanwege de dubbelfunctie is het een ideaal meubel om bijvoorbeeld ruimte te besparen. Aan het uiterlijk zou je niet direct aflezen dat het hier om een bed gaat. Het heeft in de basis vaak meer weg van een bank.

Dat betekent echter niet dat je een divanbed per se in de huiskamer moet zetten. Hier ben je verder eigenlijk helemaal vrij in. Zowel op een slaapkamer als in een huiskamer komt deze slaapbank goed tot z’n recht.

Voordelen van divanbedden

Uiteindelijk kies je voor een bepaald type bed wanneer je overtuigd bent van de voordelen die het te bieden heeft. Vandaar dat het ook zeer waardevol is om deze allemaal op één plek af te lezen. Dat is dan ook precies wat we bij deze graag voor je doen. Bij divanbedden zijn de volgende voordelen van toepassing:
Het bespaart ruimte
: Allereerst bespaart een slaapbank natuurlijk ruimte. Het voorkomt dat je ook nog een extra bed kwijt moet. In sommige gevallen kiezen mensen er zelfs voor om een divanbed als hoofdbed te hanteren. Vooral in kleinere woningen biedt dit een goede uitkomst. Denk aan studio’s met beperkte ruimte. Een divanbed zie je daarnaast ook in menig slaapkamer terugkeren. En in vakantiehuisjes. Het is een ideale manier om zonder al te veel ruimteverlies een extra slaapplek te hebben.
Snel logeerbed beschikbaar
Daarnaast is een divanbed snel omgetoverd tot een logeerbed. Ideaal dus wanneer er iemand over de vloer komt die je graag een logeerbed aanbiedt. Een slaapbank is het ideale logeerbed. Je hoeft geen moeite te doen om een heel extra bed uit de kast te trekken. Of om een matras ergens tevoorschijn te halen. Een divanbed is in een handomdraai omgetoverd tot een logeerbed.
Makkelijk switchen
En dat is tegelijkertijd ook weer een groot voordeel op zich. Dankzij een divanbed switch je heel gemakkelijk snel tussen een bank en een bed. Het is namelijk een kwestie van enkele kleine handelingen verrichten. Voor je het weet maak je van de bank een beschikbaar bed. En de andere kant op geldt hetzelfde. Zo speel je bijvoorbeeld heel snel en efficiënt in op een bepaalde situatie. Dit komt in een groot aantal situaties dan ook goed van pas.
Slaapt comfortabel
Daarnaast is ook slaapcomfort natuurlijk bepaald niet onbelangrijk. Het is allemaal leuk en aardig dat je zo snel een bed tot je beschikking hebt. Echter moet het dan ook nog wel enigszins lekker liggen. Als je namelijk vervolgens niet kunt slapen, heb je er nog niks aan. En dus komt het goed uit dat een divanbed zeer comfortabel ligt. Bij het ontwerp is namelijk specifiek rekening gehouden met het optimaliseren van het slaapcomfort. Hierdoor verbaast het veel mensen hoe lekker onze divanbedden eigenlijk liggen.
Fraaie designopties
: Een ander duidelijk voordeel van een divanbed is dat je kunt kiezen uit fraaie designopties. Een divanbed ziet er namelijk niet uit als ieder ander bed. Of als iedere andere bank. Daarmee geef je direct al een unieke draai aan je interieur. Een slaapbank voegt echt iets toe. Helemaal wanneer je dan voor een optie kiest die er qua design nog stijlvol uitziet ook. Dan combineer je pas echt de kwalitatieve en designtechnische eigenschappen op een optimale manier.
Hoge kwaliteit
Verder staat bij ons als beddengroothandel zijnde een hoge kwaliteit altijd centraal. Wij vinden het uitermate belangrijk dat het divanbed ook echt langdurig meegaat. Dat je deze een groot aantal keren zonder problemen kunt gebruiken. En om hier zeker van te zijn, moet de basiskwaliteit tiptop in orde zijn. Dit controleren we uitvoerig. Hierdoor weet je zeker dat je qua levensduur een goede keuze maakt. Aan een divanbank van ons ga je nog jaren plezier beleven.
Groot aanbod
Tot slot hechten we ook nog veel waarde aan het aanbieden van een groot aanbod divanbedden. Wij weten namelijk als geen ander dat smaken verschillen. Dat verschillende mensen of organisaties naar verschillende bedden op zoek zijn. En dus kiezen we specifiek voor een relatief uitgebreid aanbod. Hierdoor heb je voldoende keuzemogelijkheden om iets te vinden dat perfect op jouw situatie aansluit. Een slaapbank komt dan pas echt goed tot z’n recht.

Divanbedden kopen bij beddengroothandel PMK?

Divanbedden kopen bij een beddengroothandel als deze doe je om verschillende redenen. Niet alleen met betrekking tot de voordelen van de producten zelf, maar ook zeker vanwege de manier waarop wij te werk gaan. Dit omvat bijvoorbeeld de volgende punten:
Snelle levering
: Wij doen er alles aan om zo snel mogelijk te leveren. Ook bij hele grote hoeveelheden. Bijvoorbeeld wanneer je divanbedden nodig hebt als studentenorganisatie, eigenaar van een appartementencomplex of voor vakantiehuizen. Dit is voor ons allemaal geen probleem. Wij stellen alles in werking om de divanbedden op korte termijn op locatie te krijgen.
Optimale prijs-kwaliteitverhouding
Daarnaast richten we ons bij alle producten op een optimale prijs-kwaliteitverhouding. Niet alleen de kwaliteit moet namelijk tiptop in orde zijn, maar ook zeker de prijs. Dankzij het inkoopvoordeel waar wij van profiteren, kunnen we relatief lage prijzen aanbieden. Hier haal je uiteindelijk een hoop extra besparing uit.
Goede service
Tot slot heeft ook een goede service bij ons altijd de prioriteit. We streven namelijk altijd naar een optimale samenwerking. Een samenwerking waarbij je precies krijgt wat je verwacht. En waarbij er geen sprake is van onnodige onduidelijkheden. En dus kiezen we voor een sterke communicatie in combinatie met een hoogwaardige dienstverlening. Dit maakt ons dé partij om ook voor jou de divanbedden af te leveren
Veel ventilatie
Tegelijkertijd is er sprake van veel ventilatie in een boxspring. Dankzij de aanwezigheid van de veren, is er aan de onderkant veel ruimte. Hierdoor ‘ademt’ het bed als het ware. En dat is precies wat goed van pas komt. Zowel het matras als ook het bed zelf blijft hierdoor langer fris. Altijd mooi meegenomen. Je hoeft je dan zelf minder druk te maken over een goede ventilatie.
Makkelijk op te maken
Iets wat veel eigenaren van boxsprings ook benoemen, is dat ze heel makkelijk op te maken zijn. Zoals al even kort aangegeven, heeft dit te maken met de optimale hoogte van een boxspring. Hierdoor hoef je minder ver te bukken dan bij een normaal bed het geval is. In de gebruikservaring zeker geen onbelangrijk punt. Vooral wanneer je iemand bent die relatief vaak zijn bed opmaakt.
Kans op beschadigingen minimaal
Tot slot kent een boxspring altijd een oerdegelijke constructie. Bovendien koop je dus een complete bedbodem. Deze is er dan altijd aan de buitenkant op gebouwd om niet snel te beschadigen. In combinatie met de springveren is ook de interne structuur dik in orde. Springveren kunnen veel hebben. Ze zorgen permanent voor veel gebruikerscomfort.
Meteen een offerte aanvragen